חולשה תפקודית

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

01/11/2008 | 10:07 | מאת: שיר

אבי בן 85 סובל ממחלת ריאה חסימתית בינונית מתלונן כל הזמן על חולשה תפקודית קשה אחרי כל מאמץ קטן לא יכול לנשום וצריך לנוח היה מאושפז לפני כחודש ולא מצאו סיבה מיוחדת לחולשה התפקודית ,לפני 7 חודשים עשה גם אקו לב שהיה תקין,מה יכולה להיות הסיבה לחולשה התפקודית הרצינית שלו ואילו בדיקות כדאי עוד לעשות?

01/11/2008 | 18:22 | מאת: חיפאית

שיר, עד שנעה תענה.. בפורום זה אין רופא. תנסי לשאול גם בפורום "רפואת משפחה". אם יש לך אפשרות תרשמי גם את הבדיקות שכבר נעשו.

01/12/2008 | 07:09 | מאת: