כינוי בשם אחר

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

17/10/2008 | 10:24 | מאת: יפה

אודה על תמיכתכם. אני בת בסביבות גיל ה-20, יש לי שכן בבניין שהוא נראה בן 40, ומעולם לא השתמש בשמי: "יפה" אלא רק מכנה אותי "יפיופה". האם יפיופה מכנים רק בחורה יפה מאד או הוא בגלל ששמי יפה אז הוא קורא לי בשם חיבה. כשאנו נפגשים במעלית אני רואה מזוית העין שהוא מישיר מבט לעבר החזה וכשאני נותנת לו מבט כזה תוקפני הוא מייד מסובב את הראש הצידה, וזה לא פעם ראשונה. לאחר שהוא קורא לי יפיופה הוא דורש לשלומי, שואל איך הלימודים וכו' ולא יותר מיזה. מדוע התלבש על המילה יפיופה, האם זה כינוי לאחת יפה, אולי סתם לעג??? תודה על עזרתכם.

17/10/2008 | 11:59 | מאת: תגובה

כך נוח לו לפנות אלייך

30/10/2008 | 17:38 | מאת:

שלום. נראה כי את מאוד עסוקה בתגובות בני המין השני אלייך , מה את מעוררת בהם וכיצד להתיחס אליהם. בקרב בנות גילך נראה כי הינכן יכולות להוות קבוצת התיחסות ומחשבה משותפת איך להתמודד עם מקרים דומים. אם את חשה שאין לך אם מי לשוחח ואת מוצפת בשאלות כגון אלו את יכולה לפנות למספר שיחות יעוץ . המטרה היא להגביר את תחושת הבטחון שלך, הדימוי העצמי ובקשר עם המין השני . נראה כי חשוב לך לוודא שאת קוראת נכון את הקודים החברתיים בקשר בינו לבינה. יש מקום גם לשיחות קבוצתיות. בהצלחה נעה