לשי דני וכל חברי הפורום חג שמח

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

16/10/2008 | 11:31 | מאת:

שי שלום. זכותו של כל אדם לענות כל עוד נעשה הדבר באופן מכבד,בשפה יפה ובגבולות הטעם הטוב. דני מצהיר על עצמו שאינו רופא ואינו מטפל. דעתו אישית ולא מקצועית וכוללת נסיון וחוכמת חיים. איני רואה בזאת הפרעה אלא אפילו זכות שאדם בשנות השמונים לחייו מחלק בנדיבות ובכנות את דעתו ונסיון חייו עימנו. יש חשיבות רבה לפספקטיבה האישית של הגולשים כדי שהדיון לא ישאר ברמה התאורטית בלבד. אני מזמינה גולשים נוספים לחלוק, להתיחס, לחוות דעתם. אני מזמינה גם אותך לשתף בהתנסויותיך ובדעתך . סוגי התיחסות כאלה מאפשרים לדיון להיות פורה ומושרש יותר בהתמודדות היומיומית. הרי תמיד הפתרון נמצא באינטראקציה בין התאוריה להתמודדות. זכותך כגולש כמובן לבחור איזה תגובה רלוונטית עבורך ולא להתיחס למה שלא רלוונטי. מזמינה אותך לתרום גם לדיונים נעה

16/10/2008 | 22:12 | מאת: שי

מקובל עלי לחלוטין. רציתי להשתמש באפשרות להביע את מה שאני חש כלפי העניין ובוודאי שלא לשלול זכות של מישהו לכתוב כאן. שי