למה יש לשלם עבור הערכת תלות באגודה לבריאות הציבור

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

15/06/2005 | 19:01 | מאת: דודו טופז

אם האגודה הינה עמותה אז עליה לתת שירות זה חינם ולא לבקש פי שלוש מעלותו !! כמה יכול לעלות ביקור של אחות בריאות 150 ש"ח מקסימום עבור שעתיים עבודה? אז למה לשלם 472 ש"ח או 540 ש"ח ? מי זאת בכלל האגודה לבריאות הציבור הזאת ? האם היה מכרז כדי שתפעיל את הערכות תלות האלה? שמעתי בכלל שהביטוח לאומי זרק אותם מכל המדרגות נראה שעוריה הסיפור הם מנצלים מצוקת הזקנים ובנוסף הם לא עונים בכלל לטלפונים פעם הם ענו שהם בחופש באילת במשך שבוע שלמה עבור זה הם גובים 472 ש"ח ? מי שיודע למה צריך לשלם סכום זה ולמה דווקה האגדוה הזאת צריכה לעשות את הערכת תלות כאשר הביטוח לאומי לא עושה זאת ,יענה ? בתודה דודו טופז

16/06/2005 | 09:34 | מאת: אחת

אני לא יודעת למה דוקא הם. מניסיון: האחות שלהם עושה עבודה יסודית ולא משפילה את הקשיש בדרישה לביצוע פעולות כמו להתלבש להתרחץ לרכוס שרוכים ,ולהכין כוס תה וכו.. תוך כמה ימים אתה מקבל ניקוד ובדרך כלל גבוה יותר מהביטוח הלאומי:-) אז זה למה. הביטוח הלאומי "זרקו" אותם כי הם היו להם יקרים וכעת שולחים מרפאות בעיסוק ולא אחיות..

19/06/2005 | 20:28 | מאת:

בקרוב תגיע לכאן עובדת סוציאלית בכירה לנושא חוק סיעוד ותענה על שאלות. אתם מוזמנים לשאול בנושא זה. בברכה נעה