הודעה ל - שי

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

14/10/2008 | 14:43 | מאת: גולשת

שלום, אם מותר להתייחס להודעה שלך למטה... הדבר הפשוט לגביך - אתה יכול לדלג על ההודעות של דני. כל אחד חופשי לקרוא רק את מה שהוא בוחר. ולטעמי - לדני יש הרבה נסיון והרבה חכמת חיים, הרבה רצון טוב לעזור ולשתף אחרים. מי שחושב כך ויודע להעריך את דבריו, יכול להנות ולהשכיל מהם, או מחלקם. מי שחושב אחרת, הפתרון הפשוט הוא מה שכתבתי למעלה. חג שמח ובריאות לכולם!

14/10/2008 | 16:35 | מאת: שי

לא מדובר בערעור על זכות אלא בתחושה שדני לקח לעצמו כאן תפקיד של יועץ (לא יועץ מוצלח בעיני). לטעמי כמות ההודעות שלו מוגזמת ומעיבה על איכות הפורום. כשם שזכותו לכתוב כאן זכותי להביע את חוסר הנחת שלי מהעניין.

14/10/2008 | 18:45 | מאת: גולשת

בוודאי שזכותך להביע את דעתך. לא חלקתי על כך. לדעתי אין קשר בין כמות ההודעות שלו לבין איכות הפורום, ובעיני יש בהודעות שלו, בד"כ, איכות טובה וטעם. אבל כל אחד יכול לחוש ולחשוב אחרת. אל תשכח שנועה (לפי ראות עיני) כותבת את מה שיש לה לומר וזה לא תלוי בהאם דני ענה כבר או לא.