מאמן/נת אישי לאישה מבוגרת

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

02/10/2008 | 15:16 | מאת: יעל

שלום לכולם. אמא שלי אישה בת 65 עם לא מעט בעיות רפואיות (סכרת שמטופלת באינסולין, פריצת דיסק וקשיים נוספים). כיום אינה עושה שום פעילות גופנית ואף מזניחה עצמה בריאותית. סוף סוף הסכימה למאמן אישי לפעילות גופנית. רציתי לדעת היכן אוכל למצוא מאמן אישי מנוסה המתמחה בעבודה עם גילאים אלו שיבוא לביתה על בסיס קבוע. חשוב לנו אדם שעובד עם אנשים שלהם בעיות בראיתיות ולא סתם בוגר וינגייט.... אשמח לתשובה מהירה

06/10/2008 | 15:22 | מאת:

יעל שלום. לאור הבעיות הבריאותיות כדאי לפנות לפיזיותרפיסט מומחה לגיל השלישי. ניתן לקבל המלצה באיגוד הפיזיותרפיסטים.http://www.ipts.org.il/29061/ישראכרט---איגוד-הפיזיותרפיסטים ניתן לפנות גם להידרותרפיה שהיא פעילות גופנית מעודנת במים תוך השגחה ותמיכה בליווי הדרותרפיסט מומחה. למים סגולות מופלאות בתהליכי שיקום וחיזוק . מאחלת בריאות וגמר חתימה טובה לך ולאימך נעה