תשובה לד"ר הס - אלקטרוליטים נמוכים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

20/09/2008 | 13:15 | מאת: רחל אלעד

1. הוא אינו מקבל תרופות משתנות. 2. אמנם קשה לו לאכול, אך אמי דואגת שיאכל שלוש ארוחות ביום, גם אם קטנות. בכל מקרה הוןא אוכל כל יום: ביצה, כ-100 גר' גבינה לבנה, מנת עוף קטנה ותוספות כמו מעט אורז או פסטה וכד'. נוסף לכך הוא מקבל שתי פחיות איינשור ביום, ושותה במקום מים איזוסטאר. התבצע צילום ריאות ושלל דלקת. התבצע C.T מוח ולדברי הנוירולוגית אינה רואה בעיה גם שם (מלבד עדויות למספר התקפי שבץ קלים שעבר ולהתנוונויות שמתאימות לגילו). הוא מקבל תרופות להורדת לחץ דם, סובל מאסטמה ומטופל גם כן. אודה אם תוכל לייעץ לי לאיזה כיוון לפנות בבדיקות או בטיפול תודה מראש

20/09/2008 | 19:37 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

למיטב ידיעתי ד"ר הס מנחה את פורום רפואת משפחה. פורום זה אינו רפואי, וגם לא שאלת את שאלתך כאן. שבוע טוב