תרופות לשינה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

23/08/2008 | 18:22 | מאת: אילון

אבי בן84. לאחר ארוע מוחי. מקבל נוקטורנו אחד ללילה. בלילות האחרונים התעורר באחת לפנות בוקר ולא נרדם. האם ניתן לתת עוד כדור נוסף?? או חצי?? הרופא המטפל בחו'ל ואין לנו עם מי להתייעץ

23/08/2008 | 18:36 | מאת: חיפאית

בפורום כאן אין רופא ! נסה לשאול רופא אחר. אין רופא מחליף ? (חשוב לדעת את כל הפרטים הרפואיים) בכל אופן, כאן באתר אפשר לשאול בפורומים: רפואת משפחה שיקום לאחר אירוע מוחי

01/09/2008 | 16:13 | מאת:

כדאי להתיעץ עם רופא מחליף או נוירולוג מומחה. לא כדאי לקחת סיכון על סמך התיעצות באינטרנט.