בית אבות סיעודי+מטפל

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

23/08/2008 | 14:20 | מאת: רונית

אנחנו מעוניינים בבית אבות סיעודי הכולל אפשרות לאכסן מטפל אישי פיליפיני לאבא.. משום שהוא חייב 24 שעות השגחה ..נופל מכסא או ממיטה אם עוזבים לשניה. ואיננו רוצים שיקשרו אותו למיטה כפי שעושים בבית חולים. היכן והאם קיימת אפשרות כזו ?

23/08/2008 | 15:45 | מאת: חיפאית

אני לא מכירה מקום כזה, אבל - למניעת נפילה ממיטה - אפשר להרים מעקה למיטה. לא חייבים לקשור אותו. למניעת נפילה מכסא - אפשר לשבת בכסא גלגלים, וזה פתרון לפחות חלקי. מטפל צמוד שיגור אתו צריך לקבל את מרבית השירותים מבית האבות וזה כמו להחזיק אדם נוסף. להשגיח כל שניה ושניה זה כמעט בלתי אפשרי, אלא אם יש יותר ממטפל אחד ועושים זאת במשמרות. מכיוון שגם מטפל צמוד צריך לטפל בעצמו ולישון כמו שצריך. מקווה שתמצאו פתרון טוב.

01/09/2008 | 16:11 | מאת:

כדאי להשקיע בחיפוש בית אבות סיעודי מעורר אמון עם צוות קטן ויחס מצומצם מאוד יש מספר במטפלים והחולים. יש לעשות סקר שוק רציני. אולי כדאי להעסיק מערך מטפלים בבית בסכום פחות. הרבה בריאות נעה