מגורים חינם תמורת לינה (לנשים בלבד)

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

29/07/2008 | 13:03 | מאת: נורית

שלום לכולכם, אימי, אישה בת 70, עצמאית ומקסימה ממוצא מזרחי, אישה חמה ומכניסת אורחים, אישה פשוטה וטובת לב סבתא ניפלאה לשמונה נכדים וארבעה ילדים בוגרים ואוהבים שעזבו כבר מזמן את הבית חוששת בשנים האחרונות ללון לבד בביתה מציעה חדר גדול ומרווח בדירתה, דירת שלושה חדרים באזור מרכזי וטוב בבת ים ללא כל תמורה ובעבור לינה בלבד. (ללא עבודות נקיון, סיעוד או טיפול). לבקשת אימי שבחרה לא לפתח פרק ב' בחייה, המודעה מיועדת לנשים בלבד אשמח אם תצרו עימי קשר נורית - הבת האוהבת 052-5424469

09/08/2008 | 20:16 | מאת:

22/09/2008 | 12:50 | מאת: נאוה קוגלר

בתי, סטודנטית שנה שנייה לקלינאות תקשורת במכללת הדסה בירושלים, מחפשת חדר בבית של אישה מבוגרת (לא סיעודית) או בבית משפחה חמה תמורת עזרה קלה (קריאה, שיעורים וכד') או בתשלום סמלי.