תרופה פסיכיאטרית מעודדת תיאבון??? יש דבר כזה???

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

20/07/2008 | 11:59 | מאת: חציצה

שלום, שמעתי על חולה המאושפז במחלקה סיעודית אשר עמד בפני התקנת פאג עקב חוסר רצון לאכול. בדקה ה- 99 רשם לו רופא פסיכיאטרי תרופה אנטי דכאונית שמעוררת את תאבונו. החולה אוכל היום בתיאבון רב לשימחת ותדהמת כל הסובבים אותו. אני עומדת בפני מצב דומה לגבי בעלי. גם הוא במחלקה סיעודית - לוחצים עלי מאד להתקין פאג - ואם יש אלטרנטיבה - אשמח מאד ללמוד אודותיה. הרופאה במקום ביקשה שאביא שם של תרופה, כי איננה מכירה, או רוצה לדייק יותר בתרופה. אהיה אסירת תודה. חציצה

20/07/2008 | 12:09 | מאת: חיפאית

.

20/07/2008 | 15:57 | מאת: חציצה

איך מגיעים לשם??? תודה

22/07/2008 | 07:37 | מאת:

שלוקח בחשון את כל הגורמים. בהחלט יש תופעת לוואי כזאת לחלק מהתרופות.