פגיעה בזכרון

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

20/07/2008 | 01:57 | מאת: עמית

שלום, בעלי בן 63 ואינו זוכר דברים שהוא אומר לי. למשל, היינו אמורים לנסוע בערב לאירוע משפחתי עם הילדים. בבוקר האירוע, בעלי אמר לי שאין לו מקום ברכב, כי הוא אוסף עוד כמה בני משפחה. אז התנדבתי להשאר בבית ובכך פתרתי את הבעיה. יום לאחר האירוע, בעלי כעס עליי מאוד שלא הצטרפתי וטען כי לא אמר שאין מקום ברכב. זוהי דוגמה אחת מיני רבות לכך שבעלי אומר לי דברים ואחר כך טוען שלא אמר אותם. האם יש לו בעיה בזיכרון? האם זה אלצהיימר? או שהוא סתם מתנכל לי? תודה

20/07/2008 | 12:32 | מאת: חיפאית

עמית, (ועד שנעה תענה) , אם הוא סתם מתנכל לך - אני לא חושבת שיש מי שיוכל לתת לך תשובה , במיוחד לא דרך הפורום.. ירידה מסויימת בזכרון עם ההתקדמות בגיל, למיטב ידיעתי, יש כמעט לכל אחד. על מנת להסיר ספק, אפשר להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי אפשרות להתייעץ באחת ממרפאות הזכרון, או בכיוון אחר. רק בריאות!

22/07/2008 | 07:41 | מאת:

יש ירידה בזכרון מסיבות רבות. במידה ותירות המוזריות הללו עולה כדאי להתיעץ עם רופא משפחה שיכול להפנות לנוירולוג.דלהלן הלינק לעמותת האלצהימר לסימני אזהרה http://alz-emda.org.il/אלצהיימר/סימניאזהרה/tabid/403/Default.aspx הרבה בריאות נעה