creatinine-u בשתן

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

10/07/2008 | 09:30 | מאת: פנינה ו.

שלום, אני בת 80, בד"כ בריאה. בבדיקת סוכר אצל אחות קופ"ח במכשיר ידני יצא גלוקוז 110. בעקבות זאת ביצעתי בבדיקות דם כלליות. כל הערכים יצאו תקינים, כולל glucose 94. בשתן כללית יצאה תוצאה של 284.7 (280.0 גבול נורמה עליון). האם יש סיבה לדאגה? בתודה, פנינה

10/07/2008 | 21:54 | מאת: חיפאית

פנינה , את הפורום כאן מנהלת פסיכולוגית ואין כאן רופא . אני משערת, שאם היה משהו מדאיג ודחוף, הרופא שביקש לבצע את הבדיקות , היה יוצר קשר איתך.. תשובה מרופא את יכולה לקבל בפורום רפואת משפחה כאן - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1,m-Doctors,a-Forums.html והסבר מלא כדאי שתקבלי מהרופא המטפל שלך. ומאחלת לך בריאות וכל טוב, חיפאית

12/07/2008 | 18:15 | מאת:

כדאי לפנות לפורום אורולוגיה או רפואת משפחה