האם צפויה בעיה בשילוב התרופות הבאות עם ויטמינים

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

02/07/2008 | 22:00 | מאת: רן

שלום אימי בת 73 בסה"כ בריאה, נוטלת בשנים האחרונות מספר תרופות וכן מספר תכשירי ויטמינים על דעת עצמה. התרופות: Elanadex, Renotiv, Pravalip, Cartia[ התוספים: Omega 3, E-200, C-500, Vitacal+D+minerals האם צפוי קושי כלשהוא בשילוב התרופות והתכשירים הנ"ל. תודה רן

02/07/2008 | 23:04 | מאת: חיפאית

נסה לשאול בפורומים "רפואת משפחה" , "ייעוץ תרופתי". אבל עדיף בכל מקרה לשמוע מה דעת רופא המשפחה על כך. תוספים למיניהם - צריכה , לדעתי, להיות סיבה מוצדקת לקחת אותם .,בעצה אחת עם רופא.

12/07/2008 | 18:17 | מאת: