מחפשת נבדקים בני 60 ומעלה למילוי שאלונים בפסיכולוג

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

02/07/2008 | 01:43 | מאת: מיכל אפל

שמי מיכל אפל ואני סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה שיקומית. אני עושה מחקר על רגשות ועמדות בקרב בני הגיל השלישי. מי שיכול להקדיש לי 20 דקות לענות על שאלונים אשמח אם ישלח לי מייל [email protected] בתודה, מיכל

12/08/2008 | 00:48 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כמעט ואין קשישים שכותבים בפורום הזה (וחבל) קשישים רבים, כשהם כבר משתמשים ב IT כותבים רק אימיילים. אחרים, כמוני, אין להם זמן להקדיש למה שאת מבקשת. (אני מרבה לצטט את אבי ז"ל, אחרי שסגר את העסק שלו - דני, אמר לי, אינני מבין איך אי פעם היה לי זמן לעבוד)