תנועה חוזרת על עצמה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

27/06/2008 | 20:24 | מאת: מיכל

אימי בת 82 נחלשה מאוד לאחר זיהום שגרר איתו אנטיביוטיקה במינון גבוה מאוד. בהתחלה התנדנד ראשה כמו לולב. כעת - שבוע אחרי הפסקת האנטיביוטיקה, נראה שיש שליטה בנדנוד הראש אבל הדבר הפך למין תנועה חוזרת על עצמה. האם תופעה כזו מוכרת? היכן אפשר להשיג מידע בענין? תודה

28/06/2008 | 18:59 | מאת: חיפאית

מיכל, בפורום זה אין רופא. אני לא חושבת שזה עניין של מידע באינטרנט, אלא עניין של בירור ואבחנה רפואית. סביר להניח שבגיל המבוגר כל אירוע רפואי יכול להשפיע במידה רבה יותר , להימשך זמן רב יותר וכך גם לגבי סיבוכים והשלכות. אבל זה לא בטוח כלל שזה המקרה כאן , ולדעתי כדאי שתתייעצי עם רופא המשפחה של אמא. הוא אמור להחליט אם יש מקום לבירור נוסף אצל מומחה.

12/07/2008 | 18:31 | מאת: