טפול לאשה בת 95

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

19/05/2008 | 15:46 | מאת: מאירה

שלום רב אמי בת 95 בריאה מלבד בעיה בהליכה בגלל שברים באגן הירך בשתי רגליה . היא בקושי הולכת ואיננה יוצאת מביתה מאחר והיא גרה בקומה שלישיתץ לאחרונה היא מתלוננת על כאבי עיניים חזקים רופא המשפחה שהיה בביקור אצלה בבית אמר שאין מה לעשותץ שאלתי האם זה באמת נכון שאין מה לעשות? האם ידוע לכם שאפשר להזמין רופא עיניים הביתה במסגרת קופת חולים? ומה יכולה להיות הסיבה שיש לה כאבים חזקים . עלי לציין שהראיה שלה הולכת ונחלשת האם יש קשר? תודה מאירה

28/05/2008 | 09:21 | מאת:

כדאי לפנות בהקדם להתיעצות עם נוירולוג ורופא עיניים. ישנם נוירוגריאטריים שמגיעים לביקורי בית. דלהלן לינק למאמר של הג'וינט שנותן מידע על ביקורי הבית בקופותhttp://brookdale.pionet.com/default.asp?catid=%7B61F901B1-6C2D-450D-B402-F7B493E33647%7D כדאי לפנות למוקד השרות ו/או מנהל/ת הסניף של אמא ולהסביר את המצב והם ידריכו אתכם. הרבה בריאות נעה

28/05/2008 | 09:22 | מאת: