מיץ אשכוליות

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

05/04/2008 | 13:02 | מאת: יגאל

אני בן 70 ונוטל התרופות הבאות: אמלו 5 מג מיקרופירין 100 מג טריטייס 2.5 מג נורמיטן 50 מג ליפיטור 20 מג קסאטראל 5 מג. קראתי שאסור לשתות מיץ אשכוליות טבעי בגלל חלק מהכדורים שאני לוקח. האם זה נכון? אשמח לקבל תשובה ברורה אם בכלל לא או רק קצת או מספר שעות לפני נטילת תרופה. בתודה

05/04/2008 | 14:45 | מאת: אהובה

יגאל שלום, חשוב מאוד שתתייעץ עם הרופא המטפל שלך, וממנו תקבל את ההמלצות וההוראות המדוייקות והמתאימות לך אישית. בפורום זה אין רופא זמין ! הפורום עוסק בעיקר בצד הפסיכולוגי של גיל הזהב . גם אני קראתי על ההמלצה להימנע משתיית מיץ אשכוליות בצירוף עם תרופות מסויימות. למשל כאן - (שים לב לפיסקה האחרונה !) http://www.infomed.co.il/questions/q_122106_5.htm וכאן בדוקטורס יש מאמר על כך ,נמצא בפורום "תרופות ורוקחות-תמיכה". בכל מקרה, לקבלת עצה מרופא ,(אבל לא במקום ייעוץ אישי ) אתה יכול לפנות לרופאים בפורום "רפואת משפחה" - http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1,m-Doctors,a-Forums.html בריאות, אהובה

07/04/2008 | 09:30 | מאת:

21/05/2008 | 19:46 | מאת: משה

להמנע ממיץ אשכוליות שעלול להתנגש עם יעלות התרופה.