מגיני ירכיים הוכיחו ירידה של 85% בשכיחות שברי ירך

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

30/05/2005 | 21:21 | מאת: ערן

בניסוי קליני רחב היקף שנערך במרכז הגריאטרי "שהם" פרדס חנה, נצפתה ירידה משמעותית בהופעת שברי ירך כתוצאה מנפילה. המגינים מיובאים מארה"ב שם עושים בהם שימוש למעלה מעשור. לאור התוצאות המצוינות החליט משרד הבריאות לממן רכישת מגינים למרכזים גריאטרים ממשלתיים. אשמח לענות על שאלות בנושא החשוב הנ"ל (הגורם השני לנכות בקרב קשישים) www.hipsaver.com

01/06/2005 | 11:35 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

אם אתה רוצה לעשות פרסומת, זה לא אתי לעשות זאת במסוה של הודעה בפורום. יש הרבה פרסומים ואתרים שברצון יעשו לך פרסום בתשלום לא נורא גבוה. החל באתר זה - www.doctors.co.il וכלה בבטאון ואתר האינטרנט של העמותה בה אני פעיל www.seniors-haifa.org

02/06/2005 | 17:58 | מאת: ערן

פרסום תוצאות ניסוי קליני שנערך במרכז רפואי ממשלתי והבאת הנתונים לידיעת הציבור הרולוונטי רחוק מאד מההגדרה כפרסומת. נושא מניעת שברי ירך הינו בעל חשיבות גבוהה הן למערכת הבריאות והן לציבור המבוגר אנו מוצאים את נושא מניעת שברי ירך בעל עדיפות ראשונה ונמשיך להשתמש בכל דרך אפשרית שתעזור להגברת המודעות בקרב האוכלוסייה. ערן