אפשרות קבלת עובדת סיעודית ללא לינה

דיון מתוך פורום  תמיכה ויעוץ לגיל הזהב

19/12/2007 | 20:41 | מאת: אורלי

שלום, ברצוני להתעניין עבור סבי וסבתי הקשישים (בני 81 ו-83) באופציה לעובדת סיעודית (כנראה זרה?), אך ללא לינה בביתם, כיוון שהם לא מעוניינים בכך. לסבי יש אישור לקבלת שעות סיעוד שבועיות רבות מביטוח-לאומי, אם יש לכך קשר . הם גרים בקריות. אשמח לקבל מידע ראשוני בנושא ומקורות לפנייה בתחום. בתודה מראש !

20/12/2007 | 21:19 | מאת:

בחברות הסיעוד יש בדרך כלל הדרכה מאוד ממוקדת בהשגת אישורים ולגבי עובדות עם /בלי לינה. דלהלן לינקhttp://www.gilhazahav.co.il/show.php? idp=158&id_list=11&name_cat=יעוץ%20והכוונה&fullcatpath=אינדקס%20שרותים%20ועסקים בהצלחה נעה