הריון???

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 11:04 | מאת: יעלי

ד"ר שלום אני נמצאת באיחור של שבועיים. והיום באולטרסאונד הרופא אמר כי היה ביוץ, יש רירית עבה ללא שק הריון ונתן לי 10 כדורים דפסטון. האם ייתכן ויש הריון שלא רואים? למה הכוונה ברירית עבה בהקשר הריון או בכלל? מה קורה עם גם אחרי נטילת הכדורים לא מגיעה ווסת, האם יש סיכוי להריון?

27/03/2005 | 13:14 | מאת: דר' יובל יפת

האם איחור של שבועיים זה רגיל אצלך? אם לא, בצעי בדיקת דם להריון. אם זה רגיל, כוונת הרופא שלך, כנראה להחיש את בוא הווסת, ולא ברור לי מודע. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה