אבעבועות רוח בהריון ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/03/2005 | 23:22 | מאת: מיכל

לדר' יפת שלום! ראשית -ברכות על הפורום!!, ברשןתך 2 שאלות: 1. מעולם לא היה לי אבעבועות רוח ואני מתלבטת האם כדאי להתחסן? רופא הנשים שלי טוען שזה מיותר וגם שהחיסון לא מבטיח אי הדבקות ולעומת זאת רופא המשפחה ממליץ. אני מאד מתלבטת-אשמח לתגובתך. 2. האם רצוי להימנע מחומרים כימיים בשיער (צביעה, החלקת שיער וכו'..) בתחילת ההריון? בברכה, מיכל.

27/03/2005 | 00:32 | מאת: דר' יובל יפת

שלום מיכל. ממלץ לדעתי, להתחסן, ביחוד לקראת הריון עתידי. עדיף להמנע מחומרים כימיים שציינת, ביחוד בשליש הראשון להריונך. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון נשים, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה