וודאות בדיקות הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2005 | 18:47 | מאת: עדי

האם בדיקת שתן (מהסוג האמין יותר) יכולה ב-100% לגלות או לשלול קיום הריון,אחרי כמספר ימים איחור במחזור? והאם גם במקרה של הריון חוץ-רחמי, ניתן יהיה לגלות בבדיקת שתן,או שרק בבדיקת-דם?

26/03/2005 | 00:27 | מאת: דר' יובל יפת

שלום עדי בדיקת השתן אמינה בכ 97 אחוז. הריון חוץ רחמי הוא הריון לכל דבר מבחינת הבדיקות לזהוי הריון. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

26/03/2005 | 00:42 | מאת: עדי

במקרה שבדיקת השתן יצאה שלילית,וב-U.S לא נראה הריון,אין סיכוי בכלל להריון,כי אני כבר בשבעה-שמונה ימים איחור במחזור.

מנהלי פורום הריון ולידה