שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2005 | 17:41 | מאת: מיכל

אני בהריון שבוע 7. עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונצפה עובר + דופק. מתחילת ההריון אני מקבלת תמיכה של פרוגסטרון (נרות אנדומטרין) מאחר ויש לי הפרשות חומות. רופאת הנשים שלי אמרה לי שאסור לי לקיים יחסי מין. לפני שבוע שאלתי את אחד הרופאים בפורום אם אני יכולה להגיע לאורגזמה ללא חדירה והרופא בפורום אמר לי שכן. אני יודעת שיש מקרים בהם אסור גם להגיע לאורגזמה ללא חדירה מאחר ואורגזמה גורמת להתכווצות הרחם. ורציתי לשאול באילו מקרים אסור להגיע לאורגזמה ? תודה

26/03/2005 | 00:24 | מאת: דר' יובל יפת

שלום חגית אני מסכים שאם יש לך בעיה שבגללה את מקבלת פרוגסטרון, אז התכווצות הרחם באורגזמה עלולה להזיק. התאפקי מעט.... בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה