שיאצו והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2005 | 09:50 | מאת: מרצ'

בוקר טוב, בת 37, נסיונות של שנה וקצת להכנס להריון. כל הבדיקות שלי ושל בן זוגי תקינות, החודש טופלתי מחזור שני של איקקלומין (2 ביום) וזריקת פרגניל אתמול כאשר בבדיקת מעקב הזקיקים אתמול בבוקר, נראה שהתחלתי לבייץ בלילה הקודם. כמובן קיום יחסים אתמול... רציתי לדעת בבקשה האם טיפול שיאצו היום (לחיצות במקומות מסויימים בגוף, גרימת זרימת דם מוגברת) יכול באיזושהי דרך להפריע לנסיונות להקלט? כפי שכתבתי קודם אני קרוב לוודאי אחרי או ממש בסופו של הביוץ המשוער - די מתלבטת האם לעשות את טיפול השיאצו היום (בגלל הלחיצות והגברת זרם הדם?) האם בשלב כזה מוקדם (אם בכלל) אני יכולה לשבש במשהו את הקליטה? תודה רבה וחג שמח

24/03/2005 | 23:07 | מאת: דר' יובל יפת

פנה לפורום פריון בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואוטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה