נתפס לי שריר
דיון מתוך פורום הריון ולידה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום דר' אני בהריון בשבוע 36 כמעט כל יום בלילה נתפס לי שריר וזה ממש כואב לי עד שזה משתחרר ולוקח לי הרבה זמן כמעט 30 דקות רציתי לדעת אם יש פתרון או תרופה לדבר הזה, מה אני יכולה לעשות שנתפס לי שריר ברגל. ולמה זה קורה לנשים בהריון.
אם נתפס לך שריר ברגל כשאת במיטה תיישרי את הרגל, ותמתחי את האצבעות למעלה, לכיוון הברך. כמעט תמיד זה עוזר. אם לא- תקומי מהמיטה, ופשוט תדרכי חזק על כף הרגל. זה כבר תמיד עוזר. לפי מה ששמעתי, הסיבה היא מחסור בסידן ובאשלגן, ניתן להשלים זאת במזון כמו בננה( אשלגן) ומוצרי חלב - לסידן. בריאות והריון קל!
עסוי יכול לעזור, כמו גם טבליות מציצה בשם רני. בברכה, דר' יפת יובל, רופא נשים דיקור מי שפיר, סקירת מערכות עובר והריונות בסיכון גבוה המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר