בדיקות דם בעקבות מציאת גושים בבתי שחי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/12/2016 | 12:36 | מאת: אירית

שלום, אני בהריון בשבוע 20. ב- US בתי שחי נמצאו גושים- בלוטות לימפה מוגדלות. רופא המטולוג שלח אותי לבדיקות דם- לתפקודי כבד,CBC, LDH ואלה התוצאות: CRP - 8.1 WBC - 12.3 IMMATURE GRANULOCYTES - 0.1 IMMATURE GRANULOCYTES - 0..8% NEUTROPHILS - 10.2 NEUTROPHILS - 82.8% LYMPHOCYTES - 1.3 LYMPHOCYTES - 10.6% RBC - 3.88 HEMOGLOBIN - 11.5 MCHC - 31.9 כל שאר הפרמטרים לא היו חריגים. על מה זה יכול להצביע? שלב הבא שאמר לי הרופא - זה עוד בדיקת US וככל הנראה לקיחת ביופסיה מהגוש. תודה

20/12/2016 | 10:11 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום. בדיקת הדם סה"כ תקינה. יש לזכור כי ההריון משפיע על הרבה מאוד פרמטרים בבדיקות הדם. יש להמשיך מעקב ולברר את משמעות הממצאים בסונר.

מנהלי פורום הריון ולידה