שבוע 35 להיריון - בדיקות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/12/2016 | 15:11 | מאת: עדי

שלום לך אני בשבוע 35+ להריוני הרופא שלח אותי לבצע מס' בדיקות, רוב הבדיקות הגיעו וחלקם מופיעים בחריגים. ידוע לי שיש טווח למעלה ולמטה שהוא עדיין תקין ובמיוחד בזמן היריון אך רציתי לוודא זו ולקבל את חוות דעתך על הערכים משום שהתור הבא שלי לרופא הוא רק בעוד חודש ולכן אשמח לדעת אם יש משהו בבדיקות שמצריך ממני לחזור אליו מבלי להמתין. RBC-Red Blood Cells - 3.9 Hemoglobin - 11.9 Hematocrit - 33.8 Ketone (U) - 15.0 mg/dL 2 - (Urobilinogen (U Leucocytes (U)/Field - 2.0 Leuco/F ++ - (Mucous (U ++ - Squamous Epithelial Cell שלילי - Urine Culture חיובי - GBS Vagina/Rectum Perinat תודה לך!

14/12/2016 | 10:34 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

ספירת הדם תקינה. תרבית השתן תקינה. משטח ל GBS חיובי - כלומר יש ליידע על כך את צוות חדר לידה לכשתגיעי ללדת. תזדקקי לאנטיביוטיקה לאורך הלידה כדי להגן על הילוד מהחידק במעברו דרך תעלת הלידה. בברכה, דר' בורשטין עירד חט' נשים ויולדות, מרכז רפואי אסה"ר.

מנהלי פורום הריון ולידה