בעיה מציקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/04/2005 | 16:42 | מאת: בתיה

שלום, הריון שני, שבוע 26. אני מרגישה לחץ עצום על שלפוחית השתן, כמעט כל מה שאני שותה אני רצה לשרותים כי קשה לי להתאפק. לא זכור לי מההריון הראשון דבר כזה בחודש שישי. עברתי בדיקת שתן כללי ותרבית והכל תקין. אני מרגישה לחץ על השלפוחית ושלא לדבר שאני מרגישה את העובר לוחץ לי בבטן התחתונה. נבדקתי אצל רופא והרופא לא מצא ממצאים חריגים. שאלתי היא האם יכולה להיות תופעה כזו בשבוע כזה? תודה בברכה בתיה

09/04/2005 | 23:47 | מאת: דר' יובל יפת

ככלל, אם השתן תקין ובדיקה גינקולוגית תקינה, אז התופעה מטרידה אך לא מסוכנת. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה