אולטראסאונד שבוע 5- האם תקין?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/11/2016 | 15:35 | מאת: יעל

שלום,בת 36, אחרי 2 הריונות מחוץ לרחם. כריתת חצוצרה ב 1.10. מחזור אחרון 6.10. ביטא ב 3.11 הייתה 188. ביטא ב 6.11 עלתה ל 1222. היום אולטראסאונד שבוע 5 פלוס 1. נצפה שק הריון קטן בתוך הרחם ללא שק חלמון או עובר. הרופא אמר שהכל נראה תקין ולבוא עוד שבוע. האם נשמע תקין לגיל ההריון? האם העובדה שאין לי דימומים ולא נצפה נוזל חופשי באגן יכול להרגיע שאולי הפעם זה אכן הריון תוך רחמי.. אודה מאוד לדעתך. תודה!!

12/11/2016 | 21:59 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

נשמע בסדר עד כה. בצעי סונר חוזר בעוד שבוע להדגמת מיקום ההריון ודופק ושיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה