ייעוץ לגבי CMV וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

08/11/2016 | 20:07 | מאת: טינקרבל

שלום עשיתי בדיקת cmv לפני שרציתי להכנס להריון ויצאו לי הערכים הבאים:cmv igg 131 cmv igm גבולי CMV IgM additional assay גבולי CMV IgG Avidity high avidity= 65% גדול או שווה גיליתי שאני בהריון ובשבוע 5 הייתה לי הפלה טבעית הפסיקו הדימומים וכעבור חודש קבלתי מחזור. בצעתי בדיקה חוזרת של cmv ואלה התוצאות: cmv igg 176 cmv igm positive CMV IgM additional assay positive CMV IgG Avidity ,65%-תוצאה: גדול מ השאלה שלי אם עכשיו יש לי את הוירוס?מה אומרות התוצאות?האם אני צריכה לחכות בשביל לנסות להכנס שוב להריון? והאם מותר לי להיות בסביבתן של נשים בהריון

10/11/2016 | 14:17 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום רב. אמליץ כי תבצעי בדיקת סרולוגיה כ 3 חודשים לאחר הבדיקה בה נמצא IgM חיובי. באם עדיין IgM חיובי ניתן לבצע לך בדיקת PCR בשתן להעריך אם את עדיין נושאת את הנגיף. בהצלחה. ד"ר בורשטין עירד, חטיבת נשים ויולדות, מרכז רפואי אסף הרופא.

מנהלי פורום הריון ולידה