ממצא של ראש גדול לעובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/11/2016 | 09:18 | מאת: שירה

שלום ד"ר, אני בשבוע 26, אתמול הייתי בבדיקה שגרתית אצל רופא הנשים שלי והוא אמר לאחר בדיקת האולטרסאונד שגודל העובר מתאים לשבוע 27 וגודל הראש לשבוע 28. האם הפער יכול לגדול עם הזמן?

07/11/2016 | 14:32 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

יש טווח של נורמה. לרוב פער של שבועיים מעל ומתחת גיל ההריון נמצא בתוך הנורמה. באם הרופא שלך היה חושב שהפער אינו בנורמה הוא היה ממליץ לך על בירור נוסף. לרוב רק נדרש מעקב גדילה. בברכה ד"ר בורשטין עירד, חטיבת נשים ויולדות, מרכז רפואי אסף הרופא

מנהלי פורום הריון ולידה