ריבוי מי שפיר דחוףףףף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

06/11/2016 | 16:18 | מאת: Kerensi

שבוע 25 ריבוי מי שפיר 250 מ"מ הרופאה מלחיצה שלחה לייעוץ גנטי אקו לב עובר ובדיקה מכוונת מישהו יכול להרגיע אותי קצת אני בסטרס

06/11/2016 | 21:34 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

הי. מדובר בריבוי מים קל והרופאה שלך רוצה להיות יסודית. לרבוי מים יש מספר סיבות, ובמקרים רבים למרות בירור לא נמצאת הסיבה, בעיקר אם עד כה המעקב היה מלא תקין לחלוטין. עדיין, יש לשלול את מה שניתן לשלול. אמליץ גם על ביצוע העמסת סוכר מלאה. בברכה, ד"ר בורשטין עירד, חטיבת נשים ויולדות מרכז רפואי אסף הרופא.

06/11/2016 | 22:05 | מאת: קרן

תודה על התגובה חשוב לציין שבוצע העמסת סוכר מלאה בגלל ששלושת ההריונות הקודמים שלי היה סכרת הריון הופנתי להעמסה מלאה עוד לפני גילוי ריבוי המי שפיר. התוצאות היו תקינות לחלוטין ואפילו נמוכות מהנורמה 0- 73 60- 91 120- 84 180- 70

מנהלי פורום הריון ולידה