התקשויות בזמן הריון, שבוע 31

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/10/2016 | 20:10 | מאת: שירה

אני בשבוע 31, ומרגישה כבר מהבוקר התקשויות חוזרות ונשנות של הבטן בצורה שמקשה עלי את הנשימה. האם זה אמור להדאיג אותי? יש מה לבדוק? והאם זה דחוף או שניתם להמתין לסוף השבוע לתור לגניקולוגית שלי? אציין שעשיתי בדיקת אורך צוואר לפני כחודש בגלל התכווצויות והיתה תקינה לחלוטין. אודה מאד לתגובה שירה

31/10/2016 | 17:09 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

את מתארת צירים מוקדמים, יש לגשת לבדיקת רופא ולבצע מוניטור ומדידת אורך צואר חוזרת. בברכה, דר' בורשטין עירד חט' נשים ויולדות, מרכז רפואי אסף הרופא

מנהלי פורום הריון ולידה