טחורים לפני לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/10/2016 | 10:34 | מאת: אני

אני לקראת לידה, שבוע 39 וסובלת מטחורים, זה נורא, איך מתמודדים בלידה אני חוששת מכאבים אלו יותר מהצירים, האם יש טיפים איך ללחוץ בלידה או משהו שירגיע את הכאב, זה כבר נמשך יותר משבועיים. חשוב לציין שאני אוכלת נכון שותה הרבה, אפילו היציאות סדירות בכל יום. מה עושים?

27/10/2016 | 14:35 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום רב, טחורים לצערי הינם נפוצים מאוד בהריון ועוד יותר סביב הלידה. אמליץ על תזונה טובה, סיבים או אף מרככי צואה לצורך יציאות פחות 'טראומטיות', ניתן להשתמש בתכשירים המכווצים כלי דם באיזור לדוגמא פרוקטוגליבנול, רקטוזורין וכו', או אף לשים ג'ל עזרקאין לאילחוש מקומי. שיפור אמיתי צפוי להתחיל מסי ימים לאחר הלידה. בברכה, ד"ר בורשטין עירד חטיבת נשים ויולדות, מרכז רפואי אסף הרופא.

מנהלי פורום הריון ולידה