היריון או בעיה אחרת?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/10/2016 | 17:08 | מאת: ספיר

היי, אני בת 25, סובלת מואגיניזמוס ופיברומיאלגיה. עדיין לא קיימתי יחסים מלאים, אך מנסה כל הזמן בעזרת ליווי מקצועי. בפעם האחרונה שניסינו לקיים יחסי מין לא השתמשנו בקונדום (הפסקתי גלולות לפני כשנה), לדעתי זה אף היה בעת ביוץ, והגענו הכי קרוב עד כה- ממש עד "הכניסה האחרונה". לאורך כל השנים המחזור הגיע בדיוק אחרי 30 ימים, לפני כארבעה חודשים היה איחור של שבוע שהסתיים במחסור, אך כעת אני מאחרת כבר ב-21 ימים. יש לי כאבי מחזור, אך אני נקייה לחלוטין. ביצעתי. מספר בדיקות ביתיות שחזרו שליליות (גם אחרי היום ה-14 לאיחור). אתמול התעוררתי עם נפיחות רבה באזור הנרתיק ותחושת גירוד וצריבה. התחושה היא של פציעה באיבר המין. היום בבוקר הייתה הפרשה חומה בהירה, שכעת מופיעה רק בניגוב ולעיתים לא מופיעה כלל. מצבי הרוח שלי משתנים בקצב מסחרר, הבטן נפוחה מאוד בלילה, החזה גדל, יש לי מעט ריח בשתן (שמגיע בתדירות גבוהה יותר) ואנטיביוטיקה שלקחתי לכאבי שיניים לא השפיעה כלל. אני יודעת שהגוף מגיב לעניין הפסיכולוגי ויכול להיות שבגלל הדמיון שלי הוא מפתח את התסמינים, אבל האם יכול להיות שמדובר בהיריון? ואם לא, האיחור הענק מדאיג אותי מאוד! תודה מראש

18/10/2016 | 20:30 | מאת: ד"ר עירד בורשטין

שלום ספיר. אמליץ כי תפני לרופא נשים לצורך הערכה ובדיקת דם להורמון ההריון (bHCG).

מנהלי פורום הריון ולידה