בדיקת CT במהלך הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/09/2009 | 10:16 | מאת: ד

שלום, עברתי ניתוח להסרת גידול בכתף, ולצורך כך ביצעתי צילום CT וכן צילום רנגטן. כמו כן, לאחר הניתוח קיבלתי משככי כאבים (מורפיום). ככל הנראה, כל התהליך המתואר היה בשבוע השלישי/רביעי להריון. לאחר שלא קיבלתי את המחזור ביצעתי בדיקה, וגיליתי כי אני בהריון. האם יש איזושהי סכנה לתינוק, והאם אני נדרשת לעשות בדיקות נוספות במהלך ההריון בשל התהליך שתואר לעיל (כיום אני בשבוע השביעי). תודה

25/09/2009 | 04:49 | מאת: דר' יובל יפת

האפשרות של הריון צריכה להישקל בכל אשה בגיל הפריון, גם לפני האיחור בווסת.פני למכון בו בצעת את הבדיקות לחישוב מנת הקרינה. עם הנתונים, פני למכון הטרטולוגי בפקס 02624132

מנהלי פורום הריון ולידה