רעלת הריון ותכנון הריון נוסף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

21/05/2008 | 22:20 | מאת: ליאת

בשני ההריונות שלי סבלתי מרעלת הריון - טוקסמיה בהריון השני נותחתי בשבוע 32 מאחר שהרעלת החמירה. יש לי רחם דו קרני עם מחיצה ובשתי ההריונות נעשה ניתוח קיסרי. הייתי מעוניינית להיכנס להריון שוב אך הוסבר לי שאני לוקחת סיכון מאוד גבוהה. אשמח לשמוע מהי חוות דעתך.

22/05/2008 | 21:13 | מאת: דר' יובל יפת

אני מסכים שאת לוקחת סיכון גדול. לא ניתן דרך הפורום לערוך דיון מעמיק. פני לרופאך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה