גודל העובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/07/2005 | 19:29 | מאת: איריס

שלום, הווסת האחרונה היתה ב- 08.12.04 ולפי ה-US הראשוני חושב לפי 14.12.04. האולטראסונד האחרון שעשיתי מתאים לשבוע 30+4 US. הערות שרשם הרופא הוא: שאם גיל ההריון מדויק מדובר בהסתמנות של הפרעה בגדילה או בגיל הריון שאינו תואם את הוסת האחרון. והוסיף שהיקף הראש תואם אחוזון 90. מה זה אומר שני הדברים הללו? התסמנות של הפרעה בגדילה ואחוזון 90? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה

05/07/2005 | 00:41 | מאת: דר' יובל יפת

לא ברור. הפרעה בגדילה זה עובר קטן לגיל ההריון, אחוזון 90 זה עובר גדול לגילו. בדקי את הנתונים. בברכה, דר' יפת יובל סקירת מערכות העובר והריונות בסיכון גבוה המרכז לבריאות האשה, בזל 35 תל אביב 035462330 מנהל המיון הגינקולוגי בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה