דלקת חניכיים אוגמנטין ופטריה...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/04/2005 | 14:29 | מאת: שולה

אני בהריון תאומים שבוע 34 התפתחה לי דלקת חריפה ביותר בחניכיים רופא השיניים המליץ על אוגמנטין. האם זה בסדר לקחת? האם אפשר לקחת משהו למניעת הפטריה שצומחת אצלי תמיד לאחר נטילת אנטיביוטיקה? האם קבלת אנטיביוטיקה משפיעה על האפשרות לקחת אפידורל (יש לי כבר צירים ומחיקה של הצואר). אם כן מתפתחת פטריה האם עדיין אפשר ללדת לידה רגילה? או שחייבים קיסרי תודה רבה

05/04/2005 | 13:25 | מאת: דר' יובל יפת

מותר אוגמנטין, אם יש פטריה שימי אגיסטן. אין בעיה לא עם אפידורל ולא עם לידה וגינלית. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה