עובר קטן לגיל ההריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/04/2007 | 16:52 | מאת: ליטל

ד"ר שלום. אני נמצאת בשבוע הריון (5)36 לפי ו.א. באולטרה סאונד שביצעתי היום (1.04.07) תוצאות הבדיקה : קוטר דו קודקודי :86 מ"מ היקף הראש : 318 מ"מ היקף בטן :317 מ"מ אורך עצם הירך : 68 מ"מ גיל הריון ממוצע לפי אולטרה סאונד (1)35 שב' הערכת משקל עובר- 2645 גרם לפי HADLOCK האם העובר לא קטן מדי לגיל ההריון ? והאם יש מקום לדאגה ? תודה.

03/04/2007 | 08:26 | מאת: דר' יובל יפת

ככלל, אין משמעות לבדיקה בודדת, אלא לשינוי בין בדיקות עוקבות. שנית, פער של עד 10-14 יום, הוא בתחום הטעות של המדידה. הסתכלי בדף שקבלת, כל מספר לאיזה שבוע מתאים. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה