משהו מדאיג...

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

23/03/2005 | 07:43 | מאת: מיכל

אני בשבוע 15. באמצע הלילההתעוררתי והתקשתי להרדם. שכבתי המיטה ולפתע התעטשתי. מיד, עקב ההתעטשות, קיבלתי מעין כיווץ חזק בבטן מלווה בכאב חד שעבר לאחר כדקה. האם יש צורך להיבדק ? (כרגע אין שום סימן לכאב...)

23/03/2005 | 10:26 | מאת: מאיה

לפי דעתי זה התכווצות שרירים בבטן .היה לי את זה הרבה פעמים אם זה מנחם אותך

23/03/2005 | 11:13 | מאת: ליבנת

אני בשבוע 15 גם, וכל הזמן זה קורה לי שאני משתעלת או מתעטשת והרופא שלי אמר שזה בסדר

23/03/2005 | 21:34 | מאת: דר' יובל יפת

נראה לי שאין לך כל בעיה. בברכה, דר' יפת יובל מנהל מיון גינקולוגי" בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

25/03/2005 | 11:46 | מאת: דניאלהה

שלום זה שוב דניאלה . עדיין לא קיבלתי מחזור . הייתי אצל הרופא ויש לי דלקת בצוואר הרחם . ואני בטיפול . יש לי מין הרגשה הנה אני מקבלת וזה לא באה . ניראה לי בשביל הריון צריך כאבים בחזה נפחות בבטן התחתונה בחילות ואין לי את זה . מה שכן יש לי דקירות ולחץ בצד ימין שלי ודקירות בגב . מה זה יכול להיות אני מנסה לא לחשוב על זה אני בחורה בריאה לא עצבנית ולא לחוצה ומנסה לא לחשוב על המחזור אבל כבר עובר ימים ואני לא מקבלת פעם אחונה שקיבלתי היה 11 פבואר . ואנחנו ב25 . ואני מפחדת תעזור לי ד"ר אני לא מוכנה לילד כרגע . יש לי אחד ואלוהים יעזור לי לגדל אותו

25/03/2005 | 11:46 | מאת: דניאלהה

שלום זה שוב דניאלה . עדיין לא קיבלתי מחזור . הייתי אצל הרופא ויש לי דלקת בצוואר הרחם . ואני בטיפול . יש לי מין הרגשה הנה אני מקבלת וזה לא באה . ניראה לי בשביל הריון צריך כאבים בחזה נפחות בבטן התחתונה בחילות ואין לי את זה . מה שכן יש לי דקירות ולחץ בצד ימין שלי ודקירות בגב . מה זה יכול להיות אני מנסה לא לחשוב על זה אני בחורה בריאה לא עצבנית ולא לחוצה ומנסה לא לחשוב על המחזור אבל כבר עובר ימים ואני לא מקבלת פעם אחונה שקיבלתי היה 11 פבואר . ואנחנו ב25 . ואני מפחדת תעזור לי ד"ר אני לא מוכנה לילד כרגע . יש לי אחד ואלוהים יעזור לי לגדל אותו

25/03/2005 | 11:46 | מאת: דניאלהה

שלום זה שוב דניאלה . עדיין לא קיבלתי מחזור . הייתי אצל הרופא ויש לי דלקת בצוואר הרחם . ואני בטיפול . יש לי מין הרגשה הנה אני מקבלת וזה לא באה . ניראה לי בשביל הריון צריך כאבים בחזה נפחות בבטן התחתונה בחילות ואין לי את זה . מה שכן יש לי דקירות ולחץ בצד ימין שלי ודקירות בגב . מה זה יכול להיות אני מנסה לא לחשוב על זה אני בחורה בריאה לא עצבנית ולא לחוצה ומנסה לא לחשוב על המחזור אבל כבר עובר ימים ואני לא מקבלת פעם אחונה שקיבלתי היה 11 פבואר . ואנחנו ב25 . ואני מפחדת תעזור לי ד"ר אני לא מוכנה לילד כרגע . יש לי אחד ואלוהים יעזור לי לגדל אותו

25/03/2005 | 11:46 | מאת: דניאלהה

שלום זה שוב דניאלה . עדיין לא קיבלתי מחזור . הייתי אצל הרופא ויש לי דלקת בצוואר הרחם . ואני בטיפול . יש לי מין הרגשה הנה אני מקבלת וזה לא באה . ניראה לי בשביל הריון צריך כאבים בחזה נפחות בבטן התחתונה בחילות ואין לי את זה . מה שכן יש לי דקירות ולחץ בצד ימין שלי ודקירות בגב . מה זה יכול להיות אני מנסה לא לחשוב על זה אני בחורה בריאה לא עצבנית ולא לחוצה ומנסה לא לחשוב על המחזור אבל כבר עובר ימים ואני לא מקבלת פעם אחונה שקיבלתי היה 11 פבואר . ואנחנו ב25 . ואני מפחדת תעזור לי ד"ר אני לא מוכנה לילד כרגע . יש לי אחד ואלוהים יעזור לי לגדל אותו

25/03/2005 | 11:46 | מאת: דניאלהה

שלום זה שוב דניאלה . עדיין לא קיבלתי מחזור . הייתי אצל הרופא ויש לי דלקת בצוואר הרחם . ואני בטיפול . יש לי מין הרגשה הנה אני מקבלת וזה לא באה . ניראה לי בשביל הריון צריך כאבים בחזה נפחות בבטן התחתונה בחילות ואין לי את זה . מה שכן יש לי דקירות ולחץ בצד ימין שלי ודקירות בגב . מה זה יכול להיות אני מנסה לא לחשוב על זה אני בחורה בריאה לא עצבנית ולא לחוצה ומנסה לא לחשוב על המחזור אבל כבר עובר ימים ואני לא מקבלת פעם אחונה שקיבלתי היה 11 פבואר . ואנחנו ב25 . ואני מפחדת תעזור לי ד"ר אני לא מוכנה לילד כרגע . יש לי אחד ואלוהים יעזור לי לגדל אותו

מנהלי פורום הריון ולידה