שמירת הריון עם תאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/08/2006 | 12:26 | מאת: רווית

מה מקובל לגבי מדיניות מתן שמירת הריון עם תאומים ? האם מומלץ האם לא ? אני בחודה חמישי וחשה כאבים עזים בזמן העבודה. רופא נשים מסרב לתת לי שמירה. האם יש לי מה לעשות בנידון ? תודה

03/08/2006 | 01:09 | מאת: דר' יובל יפת

אין חוקים זה שיקול של רופא. נסי רופא אחר... בברכה, דר' יפת יובל, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריון בסיכון גבוה בזל 35 תל אביב, 035453333 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהלי פורום הריון ולידה