סקס בשבוע 30

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/03/2005 | 14:57 | מאת: בקי

היי, אני בשבוע ה-30 הריון ראשון, חברתי הבהילה אותי שאני עדיין מקיימת יחסי מין מלאים וטוענת שאני עלולה ללדת לפני הזמן. האם יש שחר למיתוס ואם כן באיזה אופן, מהו הגורם שמשפיע? ממתי אסור לקיים יחסי מין ועד מתי?

29/03/2005 | 09:11 | מאת: ג'וני

בקי אנחנו קימנו יחסים מלאים עד ממש הסוף. ילדתי לידה רגילה (טבעית) כמה ימים לפני התאריך שלי. תהנו!!!

29/03/2005 | 10:54 | מאת: בקי

תודה על התשובות, זה לא שאנחנו שפנים פשוט חשבתי שיש הסבר מדעי למיתוס - אז כנראה שלא. תודה.

29/03/2005 | 09:20 | מאת: דר' יובל יפת

לא מומחה למיתוסים. אם ההריון תקין אין כל מגבלה. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה