ביוץ ללא מחזור לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

17/12/2020 | 11:57 | מאת: יפעת ישראל

היי שאלה דחופה הייתה לי הפלה טבעית שלמה לפני 3 שבועות (יש 2 ילדים בבית הריונו תקינים)נכון להריון זה שנפל עשיתי בדיקת דם ויצא בטא שלילית אין הריון. ופרוסגרון 570 – לדברי הרופא כנראה אני בביוץ. השאלה היא האם אפשר להיקלט להריון במהלך ביוץ זה מבלי שקיבלתי מחזור אחד מאז ההפלה האם הגיוני ביוץ בלי מחזור ועדיין להיקלט להריון שוב?

17/12/2020 | 12:19 | מאת: ד"ר לי שגב

צהריים טובים, במידה וסונר ביקורת תקין לאחר ההפלה אין מניעה מניסיון כניסה להריון . בהצלחה!

17/12/2020 | 12:28 | מאת: ביוץ ללא מחזור לאחר הפלה

אוקי. תודה אבל יש אפשרות להיקלט להריון כבר בביוץ לפני המחזור הראשון שלאחר ההפלה? היו מקרים כאלה ? הריון יעבור תקין?

24/12/2020 | 19:21 | מאת: ד"ר לי שגב

כן בהחלט היו מקרים כאלה וניתן להיקלט גם מיד לאחר ההפלה.. בהצלחה!

27/12/2020 | 12:30 | מאת: צ

היי בשורה משמחת, תודה על התגובה. ההפלה קרתה ב-22.11 לאחריה היו דימומים עד ה25.11.. וכמה ימים לאחר מכן כנראה ארגע הביוץ. עד היום (27.12) לא קיבלתי מחזור כבר 6 שבועות מאז ההפלה האם לעשות בדיקת הריון ? מפחדת כל כך להתאכזב האם מוקדם מידי

27/12/2020 | 15:36 | מאת: ביוץ ללא מחזור לאחר הפלה

היי שלחו לי במייל שיש תגובה לפנייה שלי אבל איני רואה אותה יש אפשרות להעלות אותה בשנית בבקשה

מנהלי פורום הריון ולידה