בטא והריון...........

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/11/2020 | 21:26 | מאת: תהילה

שלום..עשיתי אתמול בדיקת הריון שיצא 8.5 ופוגרסטאון 15 אבל היום עשיתי בגיקה ביתית..ואחרי חצי שעה בדקתי והיה פס מאוד חלש.. שבפעמים הקודמות גם הסתכלתי לאחר חצי שעה ולא היה בכלל פס.. יכול להיות שבדקתי מוקדם מידי וכן יש הריון? אני פשוט 3 חודשים לאחא לידה ולא היה מחזור אז אני לא יודעת מתי האיחור וגם בבדיקה ביתית בפעמים הקודמות הייתי בודקת..וכשלא היה הריון זה לא הראה תשובה אפילו אחרי שעה..

26/11/2020 | 21:38 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, את בדיקת ההריון בסטיק שתן יש לבדוק לפי ההוראות ( במידה וההנחיה היא בדיקה לאחר 5 דקות יש לבדוק לפי ההנחיה) ולא לאחר זמן ממושך. זו תהיה התשובה הקובעת.. בנוסף אין צורך בבדיקת הריון בסטיק שתן כאשר נעשית בדיקה בדם. במידה והבדיקה בדם יוצאת גבולית כפי שיצאה יש לחזור על הבדיקה. שיהיה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה