הריון רואים שק ללא עובר רוצה לדעת עם קרה למישהי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/11/2020 | 19:16 | מאת: ויקי

בדיקת בטא עקב שק הריון ריק .. הרופא אמר שיכול להיות שהשבוע לא נכון והיה ביוץ מאוחר ולהגיע עוד שבועיים לבדיקה . התוצאה של הבטא 8863.3 mIU/mL תקין? קרה למישהי והאם בסוף היה עובר עם דופק ??

19/11/2020 | 19:44 | מאת: ד"ר לי שגב

ערב טוב, במעקב אחר תקינות ההריון אנו מצפים לראות את השינויים הבאים: שבוע לאחר אולטראסאונד עם שק בלבד נצפה לראות קוטב עוברי ושבוע לאחר מכן דופק. כאשר מדובר באולטראסאונד ראשון ובודד קשה לומר מה הסיכוי לתקינות ההריון ועל כן ההמלצה לבדיקה חוזרת. ישנו מצב הנקרא blighted ovum בו נצפה שק הריון וגם בבדיקות חוזרות אין התקדמות לקוטב עוברי אך אבחנה זו ניתנת רק לאחר מעקב ואולטראסאונד חוזר. בהצלחה!

03/12/2020 | 15:09 | מאת: אמיליה שחר

אצלי הייתה בטא 14000 ולא נצפה עובר רק שק ריק שמתאים לשבוע 6 ולא ראו עובר ולא היה דופק ובנוסף היה לי דימום אז הרופא הלחיץ אותי שכניראה זאת הפלה הלכתי לרופא אחר שאמר להגיע בעוד שבועיים ואז נהיה חכמים יותר ובאמת אחרי שבועיים נצפה עובר שמתאים לשבוע 8 עם דופק, בנוסף היה לי ביוץ מאוחר אז גיל ההריון לא התאים למחזור (איחור של יותר משבועיים)

04/12/2020 | 08:37 | מאת: ד"ר לי שגב

בדיוק מה שהתכוונתי.. להחליט מוקדם מדי שההריון לא תקין זה פשוט לא נכון.. יש צורך בביקורת לאחר שבוע ושבועיים והנה אצלך ההריון התברר כתקין! שיהיה המון בהצלחה!!

12/07/2023 | 15:48 | מאת: נעמה

היי בדיוק היום קרה לי ואני בסטרס נוראי, לא היה דימום אבל רואים שק עם חלמון שלא התפתח עדיין לעובר וערכי בטא 14000

19/03/2024 | 18:20 | מאת: שרון

נעמה מה היה בסוף? הריון תקין?

מנהלי פורום הריון ולידה