מחזור חודשי מוזר......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/12/2019 | 12:32 | מאת: סתיו

4 וחצי חודשים לאחר לידה , לא מניקה . לאחר חודשיים מהלידה המחזור חזר להיות תקין מבחינת הכמות הימים והזמן . החודש המחזור כבר יום שלם רק הכתמות בניגוב ועל תחתונית . יש לציין שמחזור קודם היה מאסיבי כמו בדרך כלל וגם זה שלפניו . דואגת .. ממה זה יכול להיות ?

10/12/2019 | 16:40 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום סתיו, בהחלט יתכנו אי סדיריות במחזור בחודשים הראשונים לאחר הלידה. בנסיבות שתיארת יש לשלול קודם הריון. כמו כן, במידה וטרם ביצעת ביקורת רופא נשים בהתאם להמלצות השגרתיות (כ-6 שבועות לאחר לידה)- יש לעשות זאת. לאחר הללו, מומלץ לפנות לבדיקה והערכה של רופא נשים במידה ואי הסדירות במחזור תמשך מעבר למס' החודשים הקרובים. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה