שאלה בנוגע להריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/11/2019 | 18:11 | מאת: ג

הריון שני שבוע 12+3 אתמול בוצעה שקיפות (תקינה) לידה ראשונה היתה לידה שקטה במרץ האחרון. בחודש תשיעי התחילו לי לחצים למטה ובטוסיק שנבדקתי ולא היה לזה שום משמעות או ממצא. מאתמול אני עם אותה הרגשה. לחץ בטוסיק ולמטה ממש בפנים הרגשה לא נוחה וכאב בעצם הזנב לא כאבים חזקים אבל בהחלט הרגשה לא נוחה (ומוכרת מהריון ראשון) האם זה תקין שזה מה שאני מרגישה בשבוע כ"כ מוקדם?

24/11/2019 | 10:22 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום, מאוד קשה להעריך את הגורם לכאב או את הסיכון ללא הערכה.. איני יודעת גם מה הייתה הסיבה ללידה השקטה בעבר כך שלא יודעת האם יש קשר בין התחושות היום ובין התחושות שהיו בהריון הקודם. אם את חוששת ובוודאי לאור ההיסטוריה המיילדותית- אני ממליצה לפנות לבדיקה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה