הפסקת תסמינים של תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/11/2019 | 08:47 | מאת: דלית

שלום, אני בשבוע 7 להריון. החל משבוע 5.5- שש ולמשך כחמישה ימים בערך הרגשתי עייפות מאד משמעותית וגם בחילות בולטות. לפני כמה ימים התופעות פחתו משמעותית עד שכמעט נעלמו. לאור הפלות חוזרות בעבר, שהתגלו בגין אותה התופעה, נבדקתי במוקד ולשמחתי ראו שהכל תקין ויש גם דופק שתאם את שבוע ההריון(אז 6 פלוס 4). למרות זאת, התסמינים לא חזרו לעוצמתם כפי שהיו וכפי שאני מכירה מהריון ולידה תקינים שלי בעבר. האם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה

15/11/2019 | 20:54 | מאת: ד"ר אפרת ברנע לוי

שלום דלית, נשים שונות חוות תחושות שונות במהלך ההריון. התחושות יכולות להשתנות מהריון להריון ובמהלכו. לרוב לא ניתן להסיק מתחושות אלו על תקינות ההריון. לאור זאת ומאחר שנבדקת כבר לאחר שחל השוני בעוצמת התלונות, אין צורך בבדיקות נוספות בשלב זה בהצלחה!

מנהלי פורום הריון ולידה